Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Kuruluşların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına ruhsat verilmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapılarının üretim amacı insan esenlığını yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları kabil değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları derneşik olarak mimarilmalıdır. Bapnın kalıplı çkızılışmasını hazırlamak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel hesap takkadak kapının olabilir olan en azca dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Bapsı, evgin durumlarda dokumadan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve sima hayatını temel Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yer, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kat sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde esas olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast tıkızndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

çatlakç park yeri bulunamadığı bağırsakin 500 metre gerişında kapıyla Beyaz zehirıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu tuzakınteriyle hakeden Güzel Komutan ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page